Blog articles

Az új irodahelyiség berendezése praktikusan, gazdaságosan.

2019-06-24

Fontos, hogy a rendelkezésünkre álló iroda a professzionalizmus, a bizalom és a harmonikus munkakörnyezet képét közvetítse a dolgozóknak és az ügyfeleknek is egyaránt. Mindezt pedig, ha lehet, minél gazdaságosabb formában tudjuk kivitelezni. Később, a gyümölcsöző munka- és ügyfélkapcsolatok kialakulásában, így közvetetten a vállalkozás sikerességében is nagy szerepet játszhat, ha a megfelelő szempontok alapján választjuk az irodánkba kerülő bútorokat. A következőkben az új irodahelyiségek berendezésének kiválasztásában igyekszünk segítséget nyújtani.

 

MORE


Olcsó íróasztal Budapesten

2019-03-26

Az íróasztal sokak számára vagy a munkahelyi tevékenység vagy a hobbi és szabadidő elöltésére szolgáló hely. Általában gyerekkorunkban kapjuk az első íróasztalunkat, amitől kicsit érettebbnek érezhetjük magunkat. Ekkor még csak rajzolásra, a lecke megírására használjuk, aztán ahogy jönnek az iskolás évek, azon kapjuk magunkat, hogy egyre több időt töltünk ott. Középiskolában és egyetemen már az íróasztalunkon elhelyezett számítógépen, laptopon írjuk a beadandókat, vagy csak szabadidőnkben játszunk rajta, böngészünk az interneten, filmeket és videókat nézünk. Később pedig, ha irodai állásunk lesz, nagyrészt ott töltjük majd az időnket, szóval bátran kijelenthetjük, hogy a munkahelyünk egyik fő alkotórészét is képezi.

MORE


Mire célszerű odafigyelnie, ha irodaberendezés vásárlására készül?

2019-02-08

Egy iroda hatékony berendezése nem számít könnyű feladatnak. Legyen szó bővülésről, az elavult bútorok cseréjéről vagy arculatváltásról, minden esetben kötelességünk a zavartalan, hatékony munkavégzéshez szükséges állapotok megteremtése. Ehhez olyan, minőségi, elegáns irodaberendezés vásárlásán érdemes gondolkozni, ami a munkavállalók elégedettségének és a munkáltató elvárásainak is eleget tesz majd.

MORE


Hogyan válasszunk használt irattartó szekrényt?

2019-01-25

Életünk során magánszemélyként és egy cégen belül is rengeteg hivatalos irat és szerződés gyűlik össze, amiket általában összeömlesztve az íróasztalunk fiókjában tartunk. Önnel is megesett már, hogy nem talált egy fontos dokumentumot vagy órákba telt megkeresnie? Sajnos ez mindenkivel megtörtént már, de egyszerűbb behajítani a többi papírhalmaz közé, mint szétválogatni, azonban hosszú távon ez problémát jelenthet. Nálunk megoldást találhat erre a problémára, mivel használt irattartó szekrényeink széles választékából válogathat. Bútoraink jó minőségűek, mivel cégbezárásból, frissítésből, költözésből tettünk rá szert és mégis az eredeti árának töredékéért kaparintható meg.

 

MORE


Mire érdemes figyelni használt irodai szék vásárlása esetén?

2019-01-15

Munkakörnyezetünk nagyban meghatározza munkakedvünket is, így célszerű praktikus, de kellemes légkört teremtenünk munkavállalóink számára.

MORE


A használt íróasztalokról

2018-12-18

Ne legyen kétségünk afelől, hogy egy használt íróasztal is ugyanolyan jól helyt tud állni, mint egy újonnan vásárolt. Ezek között a darabok közt is könnyedén találhatunk hibátlan állapotúakat, jó minőségűeket. A használt íróasztalok legtöbb esetben költözés, cégbezárás vagy bútorfrissítés miatt eladásra kerülő darabok. Így ha szeretnénk, akár több egyforma modellt is tudunk venni egyszerre, valamint találhatunk az asztalhoz illő polcot és egyéb irodai berendezést is.

 

MORE


Jobb egy olcsó íróasztal?

2018-12-04

Egy íróasztal vásárlásakor számos szempontot kell szem előtt tartani, hogy valóban minden elképzelésünknek, valamint igényünknek megfeleljen.

 

MORE


multibutor

Furnitor for lease and sale

UNIQUE SELECTION IN HUNGARY

Used, new-condition office furniture left behind from move, restructure or after closing for the fragmant of original price and immediate delivery

PAG group
multibutor.hu is member of PAG/Professional Administration Group

bcch
Member of British Chamber of Commerce

amcham

Irodahatékonysági Tanácsadó Kft. profiljának megtekintése az Ariba Discovery-n

Varga Annamária ügyvezető

Varga Annamária
Managing Partner
+36 20 333 2354

Nagy Viktória irodavezető

Nagy Viktória
office leader

Balázsi Zoltán, éretékesítési manager

Balázsi Zoltán
Sales Manager

Bódi Gergely, éretékesítési manager

Bódi Gergely
Sales Manager

Contact

 • Storeroom :
  1047 Budapest, Labdarúgó u. 4
 • Opening hours :
  Workdays between 10.00-16.00
 • E-mail:
  hellomultibutor.hu
 • Sales:
  +36 20 333 2354
All rights reserved © 2017 | Multibutor.hu

Our brand for used office furniture is multibutor.hu. Offical name of the company: Irodahatékonysági Tanácsadó Kft. Tax No.: 24827012-2-41