Showroom and warehouse: 1047 Budapest, Arany János utca 10. (Újpesten)

Do you want to see? Call now!

A használt íróasztalokról

A használt íróasztalokról

2018-12-18

Ne legyen kétségünk afelől, hogy egy használt íróasztal is ugyanolyan jól helyt tud állni, mint egy újonnan vásárolt. Ezek között a darabok közt is könnyedén találhatunk hibátlan állapotúakat, jó minőségűeket. A használt íróasztalok legtöbb esetben költözés, cégbezárás vagy bútorfrissítés miatt eladásra kerülő darabok. Így ha szeretnénk, akár több egyforma modellt is tudunk venni egyszerre, valamint találhatunk az asztalhoz illő polcot és egyéb irodai berendezést is.

Mivel az íróasztal szinte napi használatban van, fontos szempontoknak kell megfelelnie. Meg kell találnunk a megfelelő méretet, formát, stílust, legyen újszerű, sérülésmentes és hosszú távon is strapabíró. Használt íróasztalok esetében ez maximálisan lehetséges, valamint azt is egyértelműen kijelenthetjük, hogy ha sikerül a nekünk megfelelő modellt megtalálni az eredetinél jóval kedvezőbb áron, akkor csak jól járhatunk. Arról nem is beszélve, hogy több bútor vásárlása esetén ez még több megtakarítást jelent. Mindenképpen érdemes tehát a használt darabok között is szétnézni, ha íróasztal vásárlásra kerül a sor és szeretnénk spórolni. A kedvező áron túl más előnyei is vannak a használt irodabútoroknak: gyakran találhatunk ismert márkák darabjaira, amelyek garantálják a minőséget és minden bizonnyal időtállóak is.

használt íróasztal

 

A Multibútornál a választék nagy és folyamatosan cserélődik, érdemes tehát figyelemmel követni a webshopba bekerülő friss termékeket, hiszen jó áron kincsekre lelhetünk.

A használt íróasztalokról
Back