Showroom and warehouse: 1047 Budapest, Arany János utca 10. (Újpesten)

Do you want to see? Call now!

Jobb egy olcsó íróasztal?

Jobb egy olcsó íróasztal?

2018-12-04

Egy íróasztal vásárlásakor számos szempontot kell szem előtt tartani, hogy valóban minden elképzelésünknek, valamint igényünknek megfeleljen.

Az első, hogy hova szánjuk az új bútort. Az irodába vagy otthonra? Mind a két esetben fontos, hogy illeszkedjen az adott helyiség és a többi bútor stílusához.

olcsó íróasztal

Az íróasztal anyaga is lényeges szempont. Érdemes időtálló asztalt választani, amit nem kell félév múlva lecserélni, mert elhasználódott. Napjainkban igen széles a paletta, választhatunk fából, fémből, műanyagból vagy üvegből, esetleg ezek kombinációjából készült bútort is. Az asztal ára sem utolsó szempont. Nem mindig a legdrágább a legjobb, egy olcsó íróasztal ugyanúgy be tudja tölteni a funkcióját. Ám ilyen esetben érdemes inkább egy jó állapotú, használt irodabútort választanunk, mint sem egy gyengébb minőségű asztalt.Mivel a nap jelentős részét töltjük az íróasztal mellett, így nagyon fontos annak kialakítása. Fontos, hogy elegendő hely legyen az asztallapon. Elférjen rajta minden olyan eszköz, melyre a munkánk során szükségünk lehet például: billentyűzet, egér, monitor, irattartó, tolltartó, és emellett legyen hely írni is.A legjobb, ha állítható a magassága, de ha ez nem megoldható, akkor érdemes kipróbálni, hogy se túl alacsony se túl magas ne legyen, a lábunk kényelmesen elférjen az asztallap alatt, akkor is, ha egy kicsit magasabb széken ülünk.

Összegezve: inkább vásároljunk egy praktikus, használt, olcsó íróasztalt, mint egy drága, de semmire se használható darabot.

 

Jobb egy olcsó íróasztal?
Back