Showroom and warehouse: 1047 Budapest, Arany János utca 10. (Újpesten)

Do you want to see? Call now!

Mire érdemes figyelni használt irodai szék vásárlása esetén?

Mire érdemes figyelni használt irodai szék vásárlása esetén?

2019-01-15


Munkakörnyezetünk nagyban meghatározza munkakedvünket is, így célszerű praktikus, de kellemes légkört teremtenünk munkavállalóink számára. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a legdrágább bútorok beszerzésén kell gondolkoznunk. Sokszor például egy jó állapotban lévő használt irodai szék ugyanolyan célt tud szolgálni, mint új társai, és csak töredékárat fizetünk érte. Választhatunk használt forgószékek, vagy használt gurulós székek közül, vagy akár ezeket kombinálhatjuk is egy biztos, nagyon sok lehetőség között válogathatunk.

 

használt irodai szék

 

Az egyik legfontosabb egy munkakörnyezetben, hogy legyenek megfelelő irodaszékek. Ilyenkor merül fel bennünk a kérdés, hogy milyen szempontokra érdemes vásárláskor figyelnünk, ha szeretnénk, hogy alkalmazottaink elégedetten használhassák székeiket.

Egy dologban mindenképp megegyezhetünk: Fő a kényelem! Az irodai alkalmazottak átlagosan 8 órát dolgoznak, és ennek nagy részében egy helyben ülnek. Így a kényelmes ülőmunka biztosítása elengedhetetlen annak érdekében, hogy produktívan teljen a nap. Ha egy alkalmazott kényelmetlenül izeg-mozog a gépe előtt, nem tud olyan hatékonyan belemélyülni a munkájába, mint az, aki kényelmesen elhelyezkedve fókuszál rá teendőire.

 A használt irodaszékek is maximális kényelmet tudnak nyújtani a dolgozóknak, ha a megfelelő szempontok alapján választjuk ki azokat.

Számos tényező szolgálhatja egy irodai széknél a kényelmes munkavégzést. Azok a gurulós székek a legpraktikusabbak, melyek magassága és háttámlája állítható, így minden testmagassághoz tökéletes alátámasztást biztosítanak. Erre kínál megoldást SteelCase Let’sB használt gurulós szék, vagy a Rim Plusz Comfort használt forgószék. Előnyös, ha karfája is van az irodaszéknek, még nagyobb biztonságérzetet nyújtva ezzel használójának bármilyen testhelyzetben is üljön. Gurulós irodai szék beruházásánál ésszerű olyat választanunk, melynél a görgők nyomásérzékeny fék mechanizmussal rendelkeznek, így a szék akkor is a helyén marad, ha felállunk, meggátolva a lehetőséget, hogy kicsússzon alólunk.

Ha pedig kicsit színesebb hangulatot szeretnék varázsolni az irodába, akkor a Stulwerk használt gurulós szék piros színével, vagy a Haworth használt forgószék szintén piros vagy bordó színével biztosan otthonosabbá varázsolja a munkakörnyezetet.

Persze az egységes irodai koncepcióról sem szabad megfeledkeznünk, hogy egymáshoz használt irodai székeket. A népszerű bútorgyártoktól a legkülönfélébb színű, stílusú és formatervezésű irodaszékeken túl számos valódi bőr darab is bekerült kínálatunkba. Ezek a modellek azon kívül, hogy rendkívül tartósak és időtállóak, de a valódi bőrnek köszönhetően idővel egyre szebb és karakteresebb megjelenést kölcsönöznek a bútornak.

Egy fekete bőrgurulós szék, hosszú időn keresztül szolgálhatja a dolgozók kényelmét. Természetesen a bőr darabok között is akad olyan amely, nem csak kényelmes, de tekintélyt is kölcsönözhet. Egy vezetőnek például érdemesebb olyan széket választani, amely eltér a többitől. Erre lehet megoldás a Steelcase vezetői bőr gurulós szék, amely a prémium kategóriás termékek közé tartozik.

Használt gurulós székeink között is található prémium minőségű darab, kiemelten jó ár érték aránnyal. A Profim Light Up gurulós szék a kényelmes és puha megtámasztás mellett, hálós kialakításának köszönhetően különösen flexibilis és frissítő szellőzést biztosít. Különleges tulajdonsága, hogy a szokványos fekete műanyag részek választhatók világosszürke színben is egy könnyedebb és modernebb irodai megjelenés érdekében. Ez az újítás a válasz arra a trendre, mely az irodai környezetet szeretné barátságosabbá és otthonosabbá tenni.

Ha pedig használt irodaszékről van szó, a Multibútor kínálata között bárki megtalálhatja az irodájába legjobban illő darabot, biztosítva a kényelmes és hatékony munkavégzést dolgozóinak.

 

 

Mire érdemes figyelni használt irodai szék vásárlása esetén?
Back