Bemutatóterem és raktár: 1047 Budapest, Arany János utca 10. (Újpesten)

Szeretné megnézni? Hívjon most!

Hogyan válasszunk használt irattartó szekrényt?

Hogyan válasszunk használt irattartó szekrényt?

2019-01-25

Életünk során magánszemélyként és egy cégen belül is rengeteg hivatalos irat és szerződés gyűlik össze, amiket általában összeömlesztve az íróasztalunk fiókjában tartunk. Önnel is megesett már, hogy nem talált egy fontos dokumentumot vagy órákba telt megkeresnie? Sajnos ez mindenkivel megtörtént már, de egyszerűbb behajítani a többi papírhalmaz közé, mint szétválogatni, azonban hosszú távon ez problémát jelenthet. Nálunk megoldást találhat erre a problémára, mivel használt irattartó szekrényeink széles választékából válogathat. Bútoraink jó minőségűek, mivel cégbezárásból, frissítésből, költözésből tettünk rá szert és mégis az eredeti árának töredékéért kaparintható meg.

A megfelelő irattartó szekrény függ attól, hogy mivel foglalkozik a cég és mennyi papírmunkára van szükség. A papírokat sokféleképpen szét lehet válogatni, ügyeljünk arra, hogy olyan használt irattartó szekrényt válasszunk, melynek elegendő polca és része van, Ha nagyobb helyre van szükségünk, magasabb szekrényrelesz szükségünk. A polcok terhelhetőségét is figyelembe kell venni, mert lehet, hogy az irományok nem tűnnek túl nehéznek, de nagy mennyiségben több kilósak is lehetnek. Ha bizalmas információkat tartalmazó iratokkal is rendelkezik érdemes zárható szekrényt választani, melynek két fajtája is van, az egyiknek külön zárható minden polca, és amikor az egész szekrény zárható. Dossziék és mappák tárolására kiváló választás a komoly irattartó technológiával kialakított függőmappás szekrény. De akadnak teljesen nyitott polcú szekrények, redőnyösek és vitrinesek is.

Használt irattartó szekrény

Fontos szempont, hogy az irattartó szekrény illeszkedjen is az iroda kialakításához, hangulatához. Ez múlik azon is, hogy milyen anyagból készül a szekrény, lehet fa, fém és üveg is. A hosszú élettartalmú fém szekrények nagyobb terhelést biztosítanak és praktikus, átlátható tárolást tesznek lehetővé és domináns külsőt garantálnak. Az üveg nedvességgel és vízzel szemben ellenálló, könnyen tisztítható és elegáns megjelenést biztosít. A közkedvelt faszekrények is készülhetnek többféle faanyagból és otthonosabbá tehetjük vele munkahelyünket. A bükk és a juhar jól szegelhető és csavarozható így kedvünk szerint később is könnyen megmunkálható. Ha nem tudja, melyik lenne a megfelelő választás, nálunk szemügyre veheti használt irattartó szekrényeink teljes kínálatát.

Lényeges nézőpont a bútor színe is, mivel a színek hatással vannak érzelmeinkre, hangulatunkra. Érdemes a letisztult színeknél maradni, hogy összhangban legyen az iroda többi berendezésével. Sokszor kérik segítségünket bizonytalan vásárlóink a bútorok színének kiválasztásában. Választáskor érdemes figyelembe venni a mintázatokat is, hiszen csak ezek figyelembe vételével tudunk egy összehangolt, harmonikus közeget kialakítani. A fal és a padló színe, felülete és anyaga is befolyásolhatja az összhatást. Csakis fehér, világos falhoz tanácsos színes bútort választani, a színes falakhoz pedig fehér vagy sötétebb bútorokat, melyek nem tűnnek túl kirívónak és harsánynak.

Weboldalunkon és bemutatótermünkben szemügyre veheti az Önnek tetsző darabot és kiválaszthatja az irodájához leginkább illőt. Vannak termékeink, melyek egy termékcsaládból származnak, így használt irattartó szekrénye mellé olcsón hozzájuthat más használt, de jó állapotú irodabútorhoz is!

Hogyan válasszunk használt irattartó szekrényt?
Vissza