Bemutatóterem és raktár: 1047 Budapest, Arany János utca 10. (Újpesten)

Szeretné megnézni? Hívjon most!

Olcsó íróasztal Budapesten

Olcsó íróasztal Budapesten

2019-03-26

Az íróasztal sokak számára vagy a munkahelyi tevékenység vagy a hobbi és szabadidő elöltésére szolgáló hely. Általában gyerekkorunkban kapjuk az első íróasztalunkat, amitől kicsit érettebbnek érezhetjük magunkat. Ekkor még csak rajzolásra, a lecke megírására használjuk, aztán ahogy jönnek az iskolás évek, azon kapjuk magunkat, hogy egyre több időt töltünk ott. Középiskolában és egyetemen már az íróasztalunkon elhelyezett számítógépen, laptopon írjuk a beadandókat, vagy csak szabadidőnkben játszunk rajta, böngészünk az interneten, filmeket és videókat nézünk. Később pedig, ha irodai állásunk lesz, nagyrészt ott töltjük majd az időnket, szóval bátran kijelenthetjük, hogy a munkahelyünk egyik fő alkotórészét is képezi.

Egy jó céghez elengedhetetlen a jó közösség is, fontos, hogy a vezetők, a munkatársak és a beosztottak is jól érezzék magukat a munka ideje alatt. De a kollégák közötti jó kapcsolat fenntartása és a nyugodt környezet megteremtése érdekében fontos a megfelelő munkakörnyezet is. Az egész napos ülőtevékenység megköveteli a kényelmes irodai széket és a testhezálló íróasztalt. Fellelhető számos olcsó íróasztal Budapesten, de nehéz olyat találni, melynek a minősége is kielégítő. Az íróasztalok választását befolyásolhatja a cég arculata, az irodában található bútorok designja és az ott dolgozók ízlése. Egy íróasztal felvehet hagyományos egyenes, modern trapéz, különleges hullámos és közkedvelt L alakot is. Az L alakú asztaloknál lehet rövidített vagy ívelt forma is. Az íróasztal színét tekintve, a bükk és a juhar a legkedveltebb, de igazán különleges hatást nyújthat a cseresznye szín is. Néhány asztalnak a magasságát is kedv szerint változtathatjuk az emelhető lábszerkezetnek köszönhetően.

Olcsó íróasztal Budapesten

Ha pedig több munkaállomást szeretne elválasztani egymástól, vagy munka közben zavarja, hogy az iratok és az eszközök lecsúsznak az asztalról, remek megoldás az elválasztó paraván. Akár egyetlen darabhoz, akár két- vagy több íróasztal közé is el lehet helyezni, mely segít elszigetelni az alkalmazottakat a zavaró tényezőktől és bármikor, nyom nélkül eltávolítható, ha már nincs rá szükség. Az íróasztaloknál egy fontos tényező a vezetékek, kábelek megfelelő elvezetése, hogy ne álljon fenn annak a veszélye, hogy valaki beleakad és lerántja vagy kihúzza egy fontos tevékenység végzése közben. Pontosan emiatt vannak darabok, melyek kábel kivezetővel és kábelcsatornával rendelkeznek. Ha pedig nem szeretné állóházas számítógépét a földön tárolni, tökéletes megoldás a felfüggesztett számítógéptartóval rendelkező íróasztal.  A PC tartó kiváló választás higiénia, kényelem és iroda berendezés szempontjából is. Egyes íróasztalokból akár csoportok is alakíthatók ki, 2-3-4-5-6+ asztallal. A paravánok, a PC tartók és az asztalvégekhez az alacsony szekrények opcionálisan választhatók.

Számos jó minőségű, olcsó íróasztal Budapesten, a Multibútor cégektől átvett minőségi használt irodabútor kínálatában megtalálható. Különböző kialakításban, többféle anyag felhasználással, akár több személyes formában is elérhetőek. A használt íróasztalok lehetnek egyenes vagy L alakúak is, és néhány darabhoz hozzáillő konténer, paraván és más használt vagy új irodabútor is elérhető. Az olcsó, de minőségi használt íróasztalok mindegyike sérülésmentes és újszerű. Akár irodabútor bérlésre is van lehetősége, mely kiváló választás egy induló vállalkozás számára. Termékeink költözés, cégbezárás vagy bútorfrissítés miatt kerültek tulajdonunkba, ezért az eredeti árának töredékéért megtalálható nálunk teljesen jó és újszerű állapotban. Raktárkészleten lévő irodai bútoraink azonnal megrendelhetőek webshopunkból. Jó néhány olcsó íróasztal Budapesten is megtalálható bemutatótermünk kínálatában, ahol személyesen megtekintheti és kiválaszthatja az Ön számára tökéletes darabot.

Olcsó íróasztal Budapesten
Vissza